Příběh vyhazovače

KN Děčín 2

V druhé polovině října zavítá do Děčína zakladatel mezinárodního klubu křesťanských motorkářů „Jesus My Lord“ z Německa Kornelius Novak, který se zde představí jako řečník v rámci cyklu přednášek s názvem Jak v životě dvakrát vyhrát. Akce se uskuteční ve dnech 22. – 25. října 2013 a program bude velice pestrý. V dopoledních hodinách navštíví některé střední školy, odpoledne bude hovořit z improvizovaného podia na pěší zóně u obchodního domu Korál a v podvečer od 18 hodin si jej zájemci mohou poslechnout v Městské knihovně Děčín. Tam budou přednášky od středy 22. do pátku 24. října. V sobotu 19. října se program uskuteční od 15 hodin ve sborovém domě Církve adventistů s. d. v Úzké ulici 238/10 na Starém Městě. Akci pořádá Sbor Církve adventistů s. d. Děčín.

Kornelius Novak, je bývalý vicemistr Německa v kulturistice, motorkář a barový vyhazovač.  Po určitých zásadních změnách ve svém životě se rozhodl pro absolvování biblické školy a v současné době pracuje jako pastor. Oblast jeho působnosti je především Norsko, Švédsko, Německo, Česká republika a Slovensko. Českou republiku navštěvuje již několik let. Ve své práci se zaměřuje také na okrajové skupiny jako např. motorkářské gangy, vězně a lidi závislé na alkoholu či drogách.

Napsal řadu knih, které byly přeloženy i do češtiny. Nejčtenější z nich Křížem krážem na scéně dostane každý návštěvník přednášek při první návštěvě zdarma jako dárek a po skončení programu si ji může nechat od K. Novaka podepsat.

Návštěvě tohoto netradičního řečníka bude předcházet koncert písničkáře Jindřicha Černohorského na pěší zóně u obchodního domu Korál, který se uskuteční ve čtvrtek 16. října od 15 hodin. http://www.jindrichcernohorsky.cz/

Fotogalerie z proběhlého koncertu zde: http://jirisoucek.zonerama.com/Album/456945?secret=XHmS58p9h39bPQ9NtbjeJ08Dc

This entry was posted in Sbor. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *